Centrale Verwarming

Voor alle soorten problemen die u kunt hebben met uw centrale verwarming staat Loodgieter Nootdorp voor u klaar. Én wij zijn er ook voor de installatie van gloednieuwe verwarmingen.

Boiler Installatie

Wilt u een boiler laten installeren? Goed nieuws! De loodgieters van loodgieter Nootdorp hebben veel kennis van boilers en veel ervering met het installeren en onderhouden. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Keukens & Badkamers

Voor al het werk in de badkamer, de keuken of het toilet bent u bij ons aan het juiste adres. Naast afvoer regelen wij onder andere ook reparaties.

Gas & Olie Veiligheid

Als gediplomeerde gasinstallateur staat Slotenmaker Nootdorp voor u klaar om u te helpen met al uw gastoestellen en leidinginstallaties.

Afwatering Service

Het maakt ons niet uit of uw loodgietersprobleem zich bij u thuis of in uw bedrijf voordoet – we zullen onze tanden in elk project zetten om de beste oplossing te vinden.

Afvoer Reiniging

We bieden ook loodgietersdiensten voor noodgevallen, dus als u wordt betrapt, kunnen we u helpen. Eerst inspecteren we het probleem om tot de oorzaak te komen, daarna voeren we reparaties of vervangingen uit met gegarandeerde netheid, snelheid en vakmanschap!

Water Voorziening

We zouden allemaal nergens zijn zonder onze waterreservoirs. Zorg er altijd voor dat uw watervoorziening niet in gebreke gesteld wordt en schakel op tijd Loodgieter Nootdorp in.

Gas Lek Detectie

Gaslekken zijn zeer gevaarlijk en levensbedreigende ongelukken komen helaas regelmatig voor. Gaslekken zijn gemakkelijk te voorkomen en op te lossen als u op tijd Loodgieter Nootdorp inschakelt.

Loodgieter Service

Ook voor alle overige loodgietersproblemen of voor vragen en advies kunt u onze klantenservice altijd bereiken. Vraag nu voor uw volgende klus alvast een offerte aan.

24/7

Spoed Service

Neem nu contact op!

Offerte aanvragen

Ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

sidebar-cta-repairs
sidebar-cta-careplan
sidebar-cta-installations

Bel ons vandaag nog

Wij zijn hier voor al uw loodgieter problemen!

Neem nu contact op